tropische eilanden | mauritius

Paradise Cove Boutique Hotel

De Mauritiaanse zonsopgang, koffie en elkaar. Meer heb je niet nodig in Paradise Cove Boutique Hotel. Alleen geven ze er héél veel meer bij! Dit unieke 5-sterrenhotel wil haar logees in de watten leggen.

EUR: 1961.00

Lagoon Attitude

Zodra je de deur bij hotel Lagoon Attitude, in het noorden van Mauritius, opent kan het grote genieten beginnen. Van snorkelen in de lagune tot romantisch uit eten met z'n tweeën.

EUR: 1719.00

RIU Le Morne

Op het meest zuidwestelijke puntje van Mauritius ligt Hotel RIU Le Morne. Onder het wakende oog van de berg Le Morne Brabant verdiende dit resort haar vier sterren. Dat zie je aan de uitnodigende cabana's op het strand.

EUR: 1526.00

Tropical Attitude

Wie houdt van modern en gemoedelijk is bij Tropical Attitude aan het juiste adres. In een tropische tuin en direct aan het strand staat dit heerlijke adults only hotel.

EUR: 1383.00

Récif Attitude

Met een welkomstcocktail in de hand en één oog op die onvoorstelbaar blauwe zee is het prettig arriveren bij Récif Attitude. De hartelijke hotelmanager geeft graag een rondleiding over zijn resort in Pointe aux Piments.

EUR: 1222.00

Startpakket Mauritius

Welkom op Mauritius! Met dit startpakket kun je alle kanten uit. Kies je ideale reisduur en wij regelen de retourvlucht, de transfer van de luchthaven naar het hotel en de eerste 2 nachten voor je. Het verdere verloop van de reis bepaal je zelf.

EUR: 903.00


Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties